Πάσχα με την Συναισθηματική Διαλεκτική

Η Συναισθηματική Διαλεκτική διοργανώνει πενταήμερη πασχαλινή εκδρομή στην όμορφη Κύθνο.

Αναχωρούμε Μεγάλη Πέμπτη από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό μας την Κύθνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Πόρτο Κλάρας στα Λουτρά Κύθνου και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και χαλάρωση. Γιατί όχι και μια βουτιά στις θερμές πηγές των Λουτρών που εκβάλουν στην θάλασσα.

Μεγάλη Παρασκευή, αφού πάρουμε το πρωινό μας δίπλα στη θάλασσα, θα περιηγηθούμε στην περιοχή , με ξενάγηση στο κτίριο των Λουτρών, αλλά και για όποιον επιθυμεί, θα ακολουθήσουμε μονοπάτια πεζοπορίας με τελικούς προορισμούς έκπληξη. Ελεύθερος χρόνος. Μετάβαση στην χώρα και περιφορά Επιταφίου στα γραφικά σοκάκια.

Μεγάλο Σάββατο. Ξεκινάμε για την περιήγησή μας στο νησί με λεωφορείο. Θα επισκεφτούμε την Παναγία Κανάλα αλλά και το γραφικό χωριό Δρυοπίδα καθώς και το σπήλαιο Καταφύκι. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα κάνουμε Ανάσταση στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης και στη συνέχεια αναστάσιμο δείπνο .

Κυριακή του Πάσχα. Μεσημεριανό παραδοσιακό γλέντι. Παραδοσιακά τοπικά εδέσματα και χορός μέχρι τελικής πτώσεως μας περιμένουν.
Ελεύθερος χρόνος.

Δευτέρα του Πάσχα. Αφού κάνουμε τσεκ αουτ από το ξενοδοχείο μας, θα ανέβουμε στην χώρα όπου θα παρακολουθήσουμε το έθιμο της Κούνιας. Μετάβαση στο λιμάνι, κι επιστροφή στον Πειραιά.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
– Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το λιμάνι του Πειραιά.
– 4 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο πολυτελές ξενοδοχείο Porto Klaras.
http://www.porto-klaras.gr/el/
– Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό γεύμα.
– Μετάβαση με το λεωφορείο από / προς λιμάνι Κύθνου
– Ημερήσια εκδρομή με λεωφορείο.Κόστος εκδρομής: 400 ευρώ/άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.Για πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής καλέστε το 6946 105520.Προκαταβολή το 50% μέχρι 31 Μαρτίου.
Εξόφληση μέχρι 20 Απριλίου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.