Σεμινάριο Συναισθηματικής Διαλεκτικής – Μέγαρο Μουσικής Θεσ/κης

Μονοήμερο Σεμινάριο Συναισθηματικής Διαλεκτικής
«Συντονίσου με τους ρόλους της ζωής σου»

Ένα από τα βασικά ένστικτα του ανθρώπου είναι αυτό της μεταμόρφωσης, της θεατρικότητας. Από την ώρα που γεννιόμαστε μέχρι την ώρα που πεθαίνουμε μας αποδίδονται ρόλοι. Ο ρόλος του γιου ή της κόρης, του μαθητή και συμμαθητή, του φοιτητή, του εργαζόμενου, του φίλου, του/της συζύγου, του γονιού κτλ. Πόσο έτοιμοι είμαστε κάθε φορά να «μεταμορφωθούμε» στον εκάστοτε ρόλο; Πόσο καλά μπορούμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα που γεννούν οι ρόλοι της ζωής μας; Και πόσο εύκολα συντονιζόμαστε μαζί τους; Ο καθένας μας δίνει performance καθημερινά. Κι ο καθένας μας γίνεται σκηνοθέτης του εαυτού του. Το άτομο, στην καθημερινή του ζωή δρα ως αυτόβουλο ων που βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες, στο δικό του σώμα, στην δική του αυτοβιογραφία που εντάσσεται όμως σε ένα πλαίσιο και καλείται να δράσει σύμφωνα με αυτό, να παράγει, να εξελίσσει, να νομιμοποιεί την ύπαρξή του και το περιβάλλον του.

Μέσα από το σεμινάριο θα μάθουμε να ενδυναμώνουμε την προσωπικότητα μας, να επικοινωνούμε ουσιαστικά , να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, να αναγνωρίζουμε και να συντονιζόμαστε με τους ρόλους της ζωής μας.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, δημιουργός της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», τη διδάσκει με επιτυχία εδώ και 16 χρόνια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Η μέθοδος είναι βιωματική και απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ώρες 11.00 – 14.00 , στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6946 105520.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες.
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

ΧΟΡΗΓΟΙ: CAPSIS HOTEL THESSALONIKI, Εστιατόριο Ακαδημία

Κόστος σεμιναρίου: 30 ευρώ