Θεσσαλονίκη – Έξι βήματα εκφράζουν συναισθήματα – 3ος κύκλος

Μετά την επιτυχία των δυο πρώτων σεμιναριακων κύκλων Συναισθηματικής Διαλεκτικής που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα συνεχιστεί και φέτος με τον τριτο εξάμηνο κύκλο. Ημερομηνια εναρξης Δευτερα 15 Ιανουαριου και ώρα 18.00 – 22.00.

Έπειτα από μια πορεία 6 χρόνων με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής, προέκυψε η ανάγκη πιο εντατικών επαφών. Έτσι δημιουργήσαμε έναν κύκλο μηνιαίων συναντήσεων με την Συναισθηματική Διαλεκτική και τον εισηγητή της ηθοποιό και σκηνοθέτη Στέλιο Καλαθά.

Στόχος αυτών των συναντήσεων είναι να μάθουμε μέσα από τους δρόμους της τέχνης , και συγκεκριμένα της υποκριτικής να εκφράζουμε σωστά τα συναισθήματά μας, να επικοινωνούμε με τους γύρω μας, να ακούμε ενεργητικά, να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και την αυτοεκτίμησή μας.

Ο κύκλος αυτός σεμιναρίων απευθύνεται σε παλιούς αλλά και σε νέους φίλους, σε όσους θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Στο μάθημα διδάσκονται:
Υποκριτική, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, ορθοφωνία, γλώσσα του σώματος, διαφραγματική αναπνοή, σκηνική παρουσία, διαχείριση κι έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και προσωπικής εικόνας, διαχείριση έκθεσης και κοινωνικότητας.

Οι συναντήσεις θα γίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, μια φορά τον μήνα και η καθεμια θα διαρκεί 4 ώρες, 6 -10 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι ημερομηνίες είναι:
1η) 15 Ιανουαριου
2η) 4 Φεβρουαριου
3η) 4 Μαρτιου
4η) 1 Απριλίου
5η) 6 Μαΐου
6η) 3 Ιουνίου

Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται για όλες τις συναντήσεις , κι όχι για μεμονωμένες. Το κόστος είναι 30 ευρώ για την κάθε συνάντηση, το συνόλο ανέρχεται στα 180 ευρώ. Όσοι προπληρώσουν όλο το πακέτο έχουν προνομιακή έκπτωση.
Στην πρώτη συνάντηση είναι υποχρεωτικό να πληρωθεί και η επόμενη και σε κάθε συνάντηση απο εκεί και πέρα πληρώνεται η επόμενη.

Στο τέλος του κύκλου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής καλέστε το 6946 105520.