“Διαφανείς Ήρωες” Ιούνιος 2015 !!!

 

11406148_1077884585573247_3954033624033353722_oΓια πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η θεατρική ομάδα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Στέλιου Καλαθά, +αίσθημα, ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι του θεάτρου ΑΡΓΩ , παρουσιάζοντας μια ακόμη πετυχημένη θεατρική παράσταση με τίτλο “Διαφανείς Ήρωες”!!! Η θεατρική ομάδα +αίσθημα, είναι παιδί της “Συναισθηματικής Διαλεκτικής” του Στέλιου Καλαθά, μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης που διδάσκει με επιτυχία τα τελευταία 12 χρόνια!!!

Ηρωικό είναι ότι ενώνει το εγώ με το εμείς, ότι αψηφά το βόλεμα στην μιζέρια και παλεύει με τα θηρία. Ότι βρίσκει την δύναμη να αγωνιστεί, να χάσει και να αρχίσει να αγαπάει από την αρχή.

Η παράσταση αφιερώθηκε στον Ήρωα που κρύβουμε μέσα μας. Αυτόν που καταφέρνει να περνάει άθλους, αγωνίες, κρίσεις , φόβους, απορρίψεις, πέφτει και ξανασηκώνεται και ατενίζει το μέλλον με δύναμη ψυχής. Σ’ αυτόν τον εσωτερικό ήρωα που τον παραμελούμε, τον αποδυναμώνουμε , τον ξεχνάμε.

Δίπλα στην θεατρική ομάδα στάθηκαν με αγάπη και αλληλεγγύη καταξιωμένοι επαγγελματίες στο είδος τους, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!! Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Θεοδόσης Δαυλός, τα κοστούμια ο Πυθαγόρας Κοσμίδης, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη με την ομάδα της Camera in action, τις χορογραφίες η Ναλίνη – Μαρία Σπαθαράκη, την επιμέλεια των χτενισμάτων και μακιγιάζ οι σχολές ΚΟΡΕΛΚΟ.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!!!