Εκδρομή στην Επίδαυρο !!!!

305991_10201034222157831_751826137_nΚυριακή , 31 Μαρτίου 2013, και οι ομάδες τις Συναισθηματικής Διαλεκτικής συγκεντρώνονται στην Ιερά Οδό…..για εκδρομή στην Επίδαυρο και το Ναύπλιο!!!!
Νιώσαμε την ανάγκη να βρεθούμε κοντά στην “βάση”μας ως άνθρωποι…εκεί που το πνεύμα, ο λόγος, η δράση είχαν διαστάσεις ψυχαγωγικές, διδακτικές,πολιτιστικές!! Επισκεφτήκαμε το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου…. θέλοντας ο καθένας από εμάς να ρουφήξει και να γεμίσει από την ενέργεια που αποπνέει ο χώρος μέχρι σήμερα,χιλιάδες χρόνια μετά. Τόπος ιερός…και ιερή ήταν και η δική μας επίσκεψη σε αυτόν…. Όλοι μαζί, μια ανθρώπινη αλυσίδα που “έπαιρνε” και “έδινε” στους γύρω της.
Αφουγκραστήκαμε τους παλμούς εκείνων των Ελλήνων… που είτε ως θεατές…είτε ως ηθοποιοί…είτε ως συγγραφείς μετέδιδαν την λάμψη και το φως της ψυχής τους…. και το μεγαλείο του πνεύματός τους… α να τους αιώνες… μέχρι σήμερα.
P1000882
Μαζί με τον δάσκαλό μας Στέλιο Καλαθά, κάναμε ασκήσεις ορθοφωνίας, κίνησης, απαγγείλαμε κομμάτια, “παίξαμε” με την ακουστική του χώρου , χωρίς όμως να ξεχνάμε λεπτό το που βρισκόμαστε και πάνω σε τι χώματα πατάμε!!!
Αναχωρώντας υποσχεθήκαμε να επαναλάβουμε το “προσκύνημα” αυτό!!