ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΘΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Stelios 1

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΘΑ

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!


Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Σεμινάριο «Συναισθηματικής Διαλεκτικής»  1 και 2 Δεκεμβρίου 2012 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και μετά από απαίτηση των φίλων που το παρακολούθησαν τότε, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς σε συνεργασία με το θέατρο «Ταξίδι Ονείρου», διοργανώνουν νέο κύκλο σεμιναρίου «Συναισθηματικής Διαλεκτικής»,

Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρες 17.00-20.00 στον χώρο LOFT2 WORK, εντός του πολυχώρου Βίλκα.

Η «Συναισθηματική Διαλεκτική» αποτελεί μια βιωματική μέθοδο, η οποία ξεδιπλώνει τα συναισθήματα αρχικά μέσα από λόγο-διάλογο ανακαλύπτοντας την “θερμή ” επικοινωνία των λέξεων χρησιμοποιώντας και τις 5 αισθήσεις. Πρόκειται για μια μέθοδο, στην οποία μέσα από απλές κινήσεις, μουσικές, στίχους και βιώματα, μαθαίνουμε να ενεργοποιούμε και να ελέγχουμε τα 7 βασικά μας συναισθήματα που είναι και υπεύθυνα για τις αποφάσεις ζωής που παίρνουμε. Η «Συναισθηματική Διαλεκτική» μας βοηθάει να έχουμε εύκολη πρόσβαση στα συναισθήματά μας και να μπορούμε να εκφραζόμαστε αποτελεσματικά, ελέγχοντας το φόβο, το θυμό, το άγχος που μας έχει κατακλύσει και δίνοντας περισσότερο φως στον εσω-κόσμο μας.

 Στο μάθημα διδάσκουμε :

Υποκριτική -Στοιχεία Αυτοσχεδιασμού -Γλώσσα σώματος -Σωστή επικοινωνία -Σκηνική παρουσία -Ορθοφωνία – Θεατρικό παιχνίδι.

Η μέθοδος διδάσκεται με επιτυχία από τον Στέλιο Καλαθά στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια. Στην Αθήνα παρακολουθείται από τέσσερις διαφορετικές ομάδες σε μόνιμη βάση!!

Η μέθοδος αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε μελλοντικούς ηθοποιούς , αλλά και σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων και της εσωτερικής αναζήτησης. Σε εποχές γκρίζες μαθαίνουμε να κοιτάμε αισιόδοξα το αύριο μέσα από απλές ασκήσεις και τεχνικές και δίνουμε ποιότητα στην καθημερινότητά μας.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε κύκλους και απευθύνεται σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά.
Κόστος διήμερου κύκλου: Γενική συμμετοχή 40 ευρώ, για φοιτητές & ανέργους 30 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφή μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6946 105 520.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.