Λίνα Νικολακοπούλου σε ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

DSC_2800Τετάρτη, βραδάκι….στην Χελώνα….σε έναν χώρο εναλλακτικό.. μια μουσική-θεατρική σκηνή, που δημιουργήθηκε με αγάπη και πάθος για την τέχνη, οι ομάδες της “Συναισθηματικής Διαλεκτικής”και ο Στέλιος Καλαθάς, έχουν ένα σημαντικό ραντεβού!! Ραντεβού με τη μοναδική Λίνα Νικολακοπούλου!!!
Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στον χώρο, ενθουσιώδης!! Επρόκειτο να συζητήσουμε με την γυναίκα , που οι στίχοι των τραγουδιών της , στάθηκαν αφορμή για να χαμογελάσουμε, να συγκινηθούμε, να ταξιδέψουμε , να νοσταλγήσουμε, να συναισθανθούμε!!
Εκείνη απλή, χαμογελαστή, λαμπερή κάθισε απέναντί μας ….πήρε το μικρόφωνο στο χέρι…κι άρχισε να μας μιλάει για την ζωή της…έτσι απλά..όπως μιλάνε οι φίλοι!! Μας μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στα Μέθανα…για την εφηβεία της στην Αθήνα…για την γνωριμία της με τον Σταμάτη…. για την ανεξαρτησία της…για τα τραγούδια της… για την φιλία…για τον έρωτα….για την δημιουργία…. για την κοινωνία…. για τα πάθη της….Τρία είναι, λαχτάρα για αγάπη, δίψα για γνώση, θλίψη για τα δεινά των ανθρώπων.
Εμείς, συγκινημένοι, μαγεμένοι την ακούμε…και μετά την ρωτάμε…κι εκείνη μας απαντάει, με χιούμορ, με έμπνευση, με απλότητα….
Την ευχαριστούμε θερμά για αυτή την υπέροχη συνάντηση!!! Για τα σημαντικά και τα ασήμαντα που μοιράστηκε μαζί μας!! Ανυπομονούμε για την επόμενη φορά…..
Λίνα Νικολακοπούλου σε ευχαριστούμε από καρδιάς!!!
 DSC_2792