Η … «ονείρων χώρα» του Στέλιου Καλαθά …πετά στα σύννεφα!

 

Με αφορμή …τα όνειρά των Ελλήνων ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης παρουσιάζει δύο σπονδυλωτές σάτιρες με κοινό άξονα όσα διαδραματίζονται στην τρέχουσα επικαιρότητα. Έχοντας ως υλικό τα σύμβαντα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, εμπλουτίζοντας τα με πολύ χιούμορ, ευαισθησία, χρώμα, μουσική αλλά και ελπίδα και με την συνδρομή των ομάδων της «συναισθηματικής διαλεκτικής» –της μεθόδου υποκριτικής που διδάσκει επί χρόνια – παρουσιάζει μία σειρά παραστάσεων με τίτλο «Ονείρων χώρα- Πετάμε στα σύννεφα»

Με διαβατήριο την σάτιρα- ασπίδα ιερή στα δύσκολα- και όχημά μας το μεράκι, το πάθος και την αγάπη μας για το θέατρο, ετοιμάσαμε αυτές τις παραστάσεις με στόχο μέσα από τα όνειρα να προσφέρουμε το χαμόγελο που είναι πολύτιμο για τις γκρίζες μέρες μας» ομολογεί ο Στέλιος Καλάθας.


Πέμπτη 14 Παρασκευή 15και Σάββατο 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ. 21:00 ΣΤΟ ART STUDIO –FAKANAS ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 3 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2104813605, θα παιχτεί το έργο «ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ» από τον Θίασο του Στέλιου ΚαλαθάΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ- ΔΙΑΣΚΕΥΗ- ΣΤΙΧΟΙ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ : ΒΙΚΥ ΦΥΣΙΚΑ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ

MAKE-UP –ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ: DATA TYPE

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ : ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ- ΚΛΕΙΩ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΕΥΗ ΤΣΟΛΑΚΗ- ΣΟΦΙΑ ΡΙΖΟΥ- ΧΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΔΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ- 6972845549